Klockor & smycken

Värdering av klockor baseras främst på vilket fabrikat, utförande och ålder klockan har samt skick och tillbehör. Eftersom vi har mångårig erfarenhet av värdering av klockor kan du vara förvissad om att resultatet av värderingen blir rättvisande.

För värdering av smycken har goda möjligheter att göra prov på äkthet och ursprung i vårt laboratorium. Vi har gemmologer som genomför värdering av ädelstenar och även tillgång till smeder vid ärenden rörande den typen av frågor.

Vi kan erbjuda era kunder att  besöka oss för genomgång vid försäkringsärenden och i de fall föremålen inte finns att tillgå utföra så kallade eftervärdering av både klockor och smycken, med hjälp av beskrivning och handlingar ni förser oss med.

Värderingsintyget innehåller utförlig beskrivning, bild och värde. Här framgår även om värderingen avser marknadsvärde eller nyvärde samt förklaring kring dessa termer. Slutligen, signatur av ansvarig värderingsman och företagets stämpel. Alla värderingsmän är av Svenska Handelskammaren förordnade, vilket borgar för opartiskhet och noggrannhet.

När ni som företag beställer värdering av oss sker det enklast via mail, där ärendenummer och kontaktinformation finns bifogat. Vi återkommer till er via mail när ärendet är klart med värdering och faktura via bifogade filer. Självklart skickar vi värderingsintyget per post också om så önskas.

Pröva gärna vår gratistjänst “GULDSNURRAN” för snabb värdering av guldsmycken.

Klockor & smycken

Klockor

& smycken

Utredningar &

Skadereglering

Konst


& antikt

Företags-

Inventarier

© 2014 Westling Värdering

Anlitas bland annat av